Ο γνωστός leaker, Evan Blass κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε δύο εικόνες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των δύο ολοκαίνουριων συσκευών της Samsung με αναδιπλούμενη οθόνη, των Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 5G.

Αν και η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε ο Evan Blass στον λογαριασμό του στο Twitter δεν αποκάλυπταν και πολλά για το νέο Galaxy Z Fold3 καθώς έδειχνε τη συσκευή από την πλευρά της οθόνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαπιστωθούν σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με το Fold2 (παρατηρούμε ωστόσο σχεδιασμό Infinity-O για την εμπρόσθια κάμερα καθώς βρίσκεται σε μία μικρή οπή στο άνω τμήμα της δεξιάς πλευράς της οθόνης), εντούτοις μία δεύτερη φωτογραφία δείχνει ότι η συσκευή διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο -και λιγότερο παχύ- camera bump.

Όμως η πιο σημαντική αποκάλυψη είναι το νέο S Pen «Fold Edition», το οποίο δίνει μία νέα διάσταση στη συσκευή και ένα νέο εφόδιο που θα την καταστήσει περαιτέρω ελκυστική στους επαγγελματίες και road warriors.

Εκτενέστερος μοιάζει να είναι ο ανασχεδιασμός του μικρότερου Galaxy Z Flip3 5G, το οποίο φαίνεται να διαθέτει φινίρισμα δύο τόνων (two-tone), μεγαλύτερης διαγωνίου εξωτερική οθόνη και δύο κάμερες που είναι τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει τις δύο νέες αυτές συσκευές. Υποθέτουμε ότι θα χρειαστούμε λίγες ακόμη εβδομάδες ακόμη (ενδεχομένως μέσα στον Αύγουστο; ) καθώς στην προγραμματισμένη εκδήλωση της για την Δευτέρα, 28 Ιουνίου πρόκειται να παρουσιάσει νέα στοιχεία για το οικοσύστημα Galaxy καθώς και μία νέα εμπειρία watch που θα αποτελέσει μία συναρπαστική νέα αρχή για την συνεργασία της με την Google (θα βασίζεται στη νέα έκδοση του Wear OS). Δεν αποκλείεται πάντως να κάνει την… έκπληξη.