Αναμένεται μεγαλύτερη οθόνη, ανίχνευση ροχαλητού και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, μεταξύ άλλων.

Γνωρίζαμε ήδη ότι η λειτουργία fitness tracker θα συνόδευε τα Galaxy Fit 3, μέσα από τις καταχωρίσεις πιστοποιήσεων αλλά και προηγούμενες διαρροές. Πλέον, φαίνεται πως η Samsung αποκάλυψε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συσκευή που ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά, μέσα από μία επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Samsung Gulf, που απευθύνεται σε χρήστες του Αραβικού Κόλπου, ανάρτησε για κάποια ώρα την επίσημη σελίδα προϊόντος για το Galaxy Fit 3, αν και στη συνέχεια η επίμαχη ιστοσελίδα κατέβηκε. Όμως, εξακολουθεί να υπάρχει μια αποθηκευμένη εκδοχή της, όπου παρατίθεται πλήθος στοιχείων και προδιαγραφών. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν.

image.jpeg.969e7cd29c0b3f39b23a2f2d5ce47a2f.jpeg

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, η Samsung υπόσχεται κάσα αλουμινίου και αισθητά μεγαλύτερη οθόνη. Μπορούμε να αναμένουμε μια περισσότερο τετραγωνισμένη οθόνη AMOLED 1,6 ιντσών με ανάλυση 256 x 402 σε σχέση με τη στενότερη οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών του Fit 2 που προσφέρει ανάλυση 126 x 294. To Galaxy Fit 3 ζυγίζει 18,5 γραμμάρια χωρίς το λουράκι και 36,8 γραμμάρια με αυτό, σε σχέση με τα 11,3 και 21 γραμμάρια του Fit 2, αντίστοιχα. Η συσκευή συνοδεύεται από πιστοποίηση 5ΑΤΜ/ΙP68, επομένως λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθεί σε πισίνα.

Μία άλλη αισθητή διαφορά ως προς το σχεδιασμό είναι η μετάβαση σε περισσότερο συμβατικά λουράκια, σε σχέση με το Fit 2, το οποίο παρέπεμπε στο σχεδιασμό τoυ Mi-Band. Η Samsung αναφέρει πως το Fit 3 διαθέτει κουμπιά ταχείας αφαίρεσης, ώστε να είναι εύκολη η αλλαγή λουριού. Επίσης, τα στοιχεία που είχε αναρτήσει προσωρινά η Samsung επιβεβαίωσαν μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει να διαθέτει στην αγορά μια σειρά σπορ λουριών.

Όπως προκύπτει και από τις παραπάνω εικόνες, η Samsung θα προσφέρει μια συσκευή με διάρκεια λειτουργίας που θα φτάνει τις δεκατρείς ημέρες με μία φόρτιση, χάρη στη μπαταρία χωρητικότητας 208mAh, ενώ θα μπορεί μέσα σε μισή ώρα να φορτίζεται στο 65%. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη Bluetooth 5.3, τα 16ΜΒ μνήμης RAM και τα 256ΜΒ για την αποθήκευση δεδομένων.

image.jpeg.1078c51b9477b9aa5241de0e2197026e.jpeg

Η συσκευή θα προσφέρει επίσης υποστήριξη σε περισσότερα από 100 προγράμματα γυμναστικής, μέτρηση του ποσοστού οξυγόνωσης του αίματος, καρδιακών σφυγμών, επιπέδων στρες, λειτουργία αναγνώρισης πτώσης και μηχανισμό καταγραφής της δραστηριότητας του χρήστη. Επιπλέον, θα υπάρχει λειτουργία καταγραφής των ωρών ύπνου, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας ανίχνευσης του ροχαλητού, αξιοποιώντας το μικρόφωνο του οποιουδήποτε κινητού της σειράς Galaxy, που θα έχει συνδεθεί με τη συσκευή.

Η εταιρία δημοσίευσε επίσης αναλυτική λίστα όπου περιγράφονται οι διαφορές μεταξύ του Galaxy Fit 3 και των προκατόχων του. Τις διαφορές μεταξύ Fit 3 και Fit 2 μπορείτε να τις δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Samsung Galaxy Fit 2 vs Fit 3

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fit 3, όμως λογικά η παρουσίαση της νέας συσκευής δεν θα απέχει πολύ, καθώς η διαρροή των στοιχείων δείχνει πως η εταιρία είναι έτοιμη να το διαθέσει στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, θα μιλάμε για μια κυκλοφορία την οποία η Samsung καθυστέρησε ήδη αρκετά, με δεδομένο ότι το Fit 2 παρουσιάστηκε το 2020.