Παρουσιάζουν το νέο smartphone σε ασημί μεταλλικό χρώμα

Νέα render του επερχόμενου Samsung Galaxy S21 Plus ήρθαν στο προσκήνιο, έχοντας αρκετά στοιχεία από παλαιότερα mockup που είδαμε στο παρελθόν. Οι εικόνες παρουσιάζουν το κινητό σε έντονο ασημί μεταλλικό χρώμα, αλλά είναι άγνωστο αν η Samsung σκοπεύει να αντικαταστήσει το κλασσικό γκρί ή αν είναι επιλογή από το άτομο που έκανε τα render.

samsung-galaxy-s21-plus-render-silver-1.jpg

Από τις όψεις βλέπουμε το ανασχεδιασμένο πλαίσιο για τις κάμερες, που πιάνει λιγότερο χώρο στο πίσω μέρος. Παρόλα αυτά βλέπουμε ότι το LED φλας έχει μεταφερθεί εκτός του πλαισίου όπου βρίσκονται οι τρεις κάμερες. Σύμφωνα με αναφορές, ο κύριος φακός είναι στα 64MP, με δύο επιπλέον φακούς στα 12MP.

Η δεξιά πλευρά του Galaxy S21 Plus θα περιέχει τα κουμπιά έντασης ήχου (που φαίνονται να έχουν ανέβει ελαφρώς) όπως και το κουμπί ενέργειας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να διατηρηθεί ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Στο μπροστινό μέρος, η κάμερα έχει τοποθετηθεί όσο πιο κοντά γίνεται στο bezel, το οποίο (bezel) φαίνεται εξαιρετικά λεπτό. Όπως μάθαμε στο παρελθόν από διαρροές, η οθόνη θα είναι μεγέθους 6.8 ιντσών στα 120Hz. Θα περιέχεται μπαταρία 4,000mAh, με πιθανότητες να δούμε το Exynos 2100 ή το Snapdragon 875 chipset, αναλόγως την αγορά.

Τέλος, έχουμε τις διαστάσεις μαζί με τα renders που αντιστοιχούν σε 161.55mm ύψος, 75.6mm φάρδος και μόλις 7.86mm πάχος. Σε γενικές γραμμές, έγινε λίγο κοντότερο αλλά ελαφρώς φαρδύτερο από το Galaxy S20 Plus. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν έντονες ενδείξεις για κυκλοφορία τον Ιανουάριο 2021, έναν μήνα νωρίτερα από την τυπική ημερομηνία κυκλοφορίας.