Οι αναφορές για το Galaxy S5 συνεχίζονται να μας έρχονται από την Κορέα, την έδρα της Samsung, με τις τελευταίες πληροφορίες να δημιουργούν εντύπωση.

Σύμφωνα λοιπόν και με το πρακτορείο ειδήσεων ET News, οι πρώτες πληροφορίες περί κυκλοφορίας της συσκευής νωρίτερα του αναμενομένου φαίνεται να ισχύουν αφού η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο, με την επίσημη κυκλοφορία να γίνεται το διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου του 2014. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι κατά τρεις μήνες πιο σύντομο απ' ότι μας είχε συνηθίσει η Samsung για την παρουσίαση κάθε νέου Galaxy S μοντέλου, που ίσως και να επιβεβαιώνει παλιότερες φήμες για μειωμένες πωλήσεις του Galaxy S4.

 

Οι ίδιες πληροφορίες του ET News αναφέρουν ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Galaxy S5, με την πρώτη να διαθέτει μεταλλικό σώμα και κυρτή οθόνη αφής όπως το Galaxy Round ενώ το δεύτερο μοντέλο που αναμένεται να έχει και τις μεγαλύτερες πωλήσεις θα στηρίζεται για μια ακόμη φορά στο πλαστικό υλικό χωρίς κυρτή οθόνη. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο μοντέλων αναμένεται να είναι τα ίδια και σε αυτά αναφέρονται οθόνη 5 ιντσών, Exynos Octa οκταπύρηνος επεξεργαστής αρχιτεκτονικής 64bit, 16mp κάμερα, 3 GB RAM και μπαταρία με την εντυπωσιακή αυτονομία των 4.000 mAh.

 

502804_20131127164449_222_0001.jpg

 

Το δημοσίευμα γίνεται πιο συγκεκριμένο αναφέροντας ότι τον Ιανουάριο η Samsung θα κατασκευάσει περίπου 1 εκατομμύριο Galaxy S5, με την παραγωγή να φτάνει τα 6 εκατομμύρια συσκευές το Φεβρουάριο και τα 8-10 εκατομμύρια το Μάρτιο.

 

Μαζί με το Galaxy S5 αναμένεται να δούμε αρκετά αξεσουάρ αλλά και τη δεύτερη γενιά του Galaxy Gear smartwatch το οποίο σύμφωνα με το ET News θα είναι από 15-20% πιο λεπτό από την πρώτη γενιά.

 

Link.png Site: ']ETNews

Link.png Site: http://www.unwiredview.com/2013/11/27/galaxy-s5-out-in-february-or-march-with-flexible-display-64-bit-cpu-16-mp-camera-huge-battery/']Unwiredview