Μέσα έπεσε το Bloomberg στην πληροφορία που δημοσίευσε στις αρχές του μήνα, για την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων του Galaxy Note 9 η οποία θα είναι τελικά η 9η Αυγούστου.

Με πρόσκληση που έχει ξεκινήσει να στέλνει σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, η Samsung επιβεβαιώνει ότι το επόμενο Unpacked event θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία στη Νέα Υόρκη και μάλιστα στο Barclays Center το οποίο είναι ένας τεράστιος χώρος παρουσιάσεων. Η πρόσκληση αν δεν αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα δούμε τη νέα γενιά του Galaxy Note, εντούτοις εμφανίζει ένα μέρος του S Pen σε κίτρινο χρώμα ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε ένα μικρό βίντεο που δημοσίευσε παράλληλα η Samsung σε ένα από τα επίσημα κανάλια YouTube που διαθέτει.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το Galaxy Note 9 θα ενσωματώνει το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845, ενώ σημαντικές βελτιώσεις θα διαθέτει η ψηφιακή βοηθός Bixby που τη συναντάμε σε ολοένα και περισσότερες συσκευές της εταιρείας. Η κάμερα θα είναι ο επόμενος τομέας που θα δώσει έμφαση η Samsung αναμενόμενα, χωρίς όμως να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις βελτιώσεις που αυτή θα διαθέτει έναντι του περσινού μοντέλου.  Η κυκλοφορία πάντως της συσκευής αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Η παρουσίαση όπως επιβεβαιώνεται και από την πρόσκληση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας στο samsung.com αν και δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής την ακριβή ώρα.