Ανεπίσημες φωτογραφίες των επόμενων smartphones-ναυαρχίδων της Samsung υποδηλώνουν ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τα εξογκώματα της κάμερας που είδαμε στα φετινά Galaxy S22 και S22 Plus.

Αντ' αυτού, τα renders που δημοσιεύονται από το γνωστό λογαριασμό OnLeaks φανερώνουν ότι τα Galaxy S23 και S23 Plus θα έχουν απλώς τρεις φακούς κάμερας που θα προεξέχουν, χωρίς το ενοποιημένο υπερυψωμένο τμήμα μεταξύ τους. Είναι ένας σχεδιασμός που μοιάζει με το φετινό Galaxy S22 Ultra, αν και με έναν αισθητήρα κάμερας λιγότερο. 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τόσο του Galaxy S23 όσο και του S23 Plus είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια με τα φετινά τηλέφωνα. Το S23 αναμένεται να έχει οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το S23 Plus θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,6 ιντσών. Και τα δύο αναμένεται να έχουν και πάλι τρεις κάμερες, αν και οι ακριβείς προδιαγραφές των καμερών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Στις ΗΠΑ, και τα δύο θα τροφοδοτούνται σχεδόν σίγουρα από το επερχόμενο κορυφαίο SoC της Qualcomm που πιθανότατα θα ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 2. 

Αν και τα Galaxy S23 και S23 Plus χαρακτηρίζονται ως “τυπικές” αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τα φετινά μοντέλα, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το Galaxy S23 Ultra, το οποίο φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί αισθητήρα κάμερας πολύ υψηλότερης ανάλυσης από το S22 Ultra. Μια σχετική πληροφορία του περασμένου μήνα κάνει λόγο παρουσία νέου αισθητήρα 200 megapixel από την ίδια τη Samsung, ο οποίος θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα πιο λεπτομερείς λήψεις σε σύγκριση με την κάμερα των 108 megapixel του S22 Ultra.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, αλλά η Samsung τείνει να ανακοινώνει τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S στις αρχές του έτους. Η σειρά S22 ανακοινώθηκε φέτος τον Φεβρουάριο, ενώ το S21 ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά Galaxy S23 είναι πιθανότατα ακόμα μερικούς μήνες μακριά, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές όσο πλησιάζουμε προς την ανακοίνωση.

  • Like 2