Η Samsung Display είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές οθονών της Apple.

Στην πραγματικότητα, παρέχει πολλές από τις OLED οθόνες που κατασκευάζονται για τη σειρά iPhone 15. Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Samsung Display αναμένει ότι η Apple θα την καλέσει ξανά, αλλά αυτή τη φορά για τις πρώτες αναδιπλούμενες συσκευές της.

Σύμφωνα με το The Elec, η Samsung Display έχει αναδιοργανώσει την επιχειρηματική ομάδα που έχει αναλάβει τη συνεργασία με την Apple, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης αναδιπλούμενων οθονών. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Samsung επικεντρώνεται στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Apple για αναδιπλούμενες οθόνες σε επερχόμενο iPhone ή και tablet.

Υποτίθεται ότι τόσο η Samsung Display όσο και η LG Display εργάζονται σε projects για τις αναδιπλούμενες συσκευές της Apple. Ανάμεσα σε αυτά τα projects μπορεί να είναι ένα πάνελ με μέγεθος 20 με 25 ιντσών. Δεν υπάρχουν πάντως πληροφορίες στο δημοσίευμα που να διευκρινίζει αν αυτό το μέγεθος αφορά συγκεκριμένο προϊόν ή διαδικασία παραγωγής. Το 2021, το Bloomberg ισχυρίστηκε ότι η Apple είχε ξεκινήσει "πρώιμες εργασίες" για ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, αλλά ότι δεν είχε δεσμευτεί να κυκλοφορήσει μια αναδιπλούμενη συσκευή εκείνη τη στιγμή. Η ανάπτυξη το 2021 δεν είχε επεκταθεί πέρα από μια οθόνη και η Apple δεν είχε πλήρη πρωτότυπα αναδιπλούμενα iPhone.

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, δήλωσε αρχικά ότι η Apple θα παρουσίαζε ένα αναδιπλούμενο iPhone το 2024, αλλά το 2022, αναθεώρησε την πρόβλεψή του και δήλωσε ότι η Apple είναι απίθανο να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο iPhone μέχρι το 2025 ή αργότερα. Ο αναλυτής Display Ross Young πρότεινε επίσης ότι το 2025 είναι το νωρίτερο που θα μπορούσαμε να δούμε ένα αναδιπλούμενο iPhone.

 

  • Like 1
  • Sad 2