Η Samsung ξεκινάει από σήμερα επίσημα τη διάθεση του προγράμματος One UI 6 beta για τους κατόχους μοντέλων της σειράς Galaxy S23.

Βασισμένο στο Android 14, το One UI 6 στοχεύει να προσφέρει μια πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία, με ένα πλήρες πακέτο βελτιώσεων στις εφαρμογές και τις λειτουργίες της Samsung, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο βελτιωμένου σχεδιασμού και ευρύτερων επιλογών εξατομίκευσης.

Όπως πάντα, το beta πρόγραμμα αποτελεί σημαντικό προπομπό της δημόσιας κυκλοφορίας, καθώς επιτρέπει τη συλλογή σχολίων από τους χρήστες, διασφαλίζοντας ότι η επίσημη ενημέρωση λογισμικού θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ο Janghyun Yoon της Samsung Electronics, δήλωσε ότι η αποστολή της εταιρείας με κάθε νέα έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος One UI για android συσκευές, είναι «να αντικατοπτρίζει τις μοναδικές προτιμήσεις των χρηστών τους σε κάθε πτυχή της κινητής εμπειρίας τους».

image.png.c8d669381fb51e77364f5df801431098.png

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ένας από τους τομείς που ξεχωρίζει η νέα έκδοση του One UI είναι η απλότητά του. Πολλά στοιχεία έχουν βελτιωθεί για να δημιουργήσουν μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση, όπως η νέα προεπιλεγμένη γραμματοσειρά και τα νέα emojis στο Samsung Keyboard. Το Quick Panel έχει ανανεωθεί με μια ενημερωμένη διάταξη που καθιστά εύκολη την πρόσβαση των χρηστών στις λειτουργίες που εκτελούν πιο συχνά.

Το One UI 6 προσφέρει επίσης περισσότερους τρόπους για να προσαρμόζουν οι χρήστες την εμπειρία τους στο Galaxy με βάση τις δικές τους συνήθειες και προτιμήσεις. Για παράδειγμα, είναι πλέον δυνατή η ρύθμιση διαφορετικών οθονών κλειδώματος σύμφωνα με συγκεκριμένα Modes and Routines, όπως μια “χαλαρή” φωτογραφία ενός δάσους στη Λειτουργία Ύπνου. Υπάρχει επίσης ένα νέο widget προσαρμοσμένης κάμερας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προεπιλέξουν μια λειτουργία κάμερας και μια θέση αποθήκευσης, ή όπως η λειτουργία πορτραίτου όπου μπορούν να διαθέτουν οι σχετικές λήψεις το δικό τους φάκελο.

Οι αλλαγές αυτές είναι μερικές μόνο από τις αναβαθμίσεις που συνοδεύουν το One UI 6. Εκτός από τη βελτιωμένη αισθητική και τα υψηλότερα επίπεδα εξατομίκευσης, η ενημέρωση λογισμικού απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Το μενού "Link Your Devices" θα εμφανιστεί στις Ρυθμίσεις > Google > Devices & Sharing μόλις η λειτουργία κυκλοφορήσει επίσημα. Κρίνοντας από την πιο γρήγορη κυκλοφορία των τελευταίων μεγάλων εκδόσεων του OneUI, η Samsung μπορεί να έχει έτοιμη την έκτη έκδοση για τη σειρά Galaxy S23 στα μέσα Οκτωβρίου.

`

  • Like 3