Μάλιστα με ένα από αυτά να επικεντρώνεται αποκλειστικά στον καιρό

Κάποιες νέες λειτουργίες ετοιμάζει η Samsung για τις Galaxy Watch 4 συσκευές της μέσω μιας νέας ενημέρωσης, με τη σημαντικότερη να είναι αυτή των νέων watchfaces, που περιέχουν ένα βασικό μενού κι ένα που εστιάζει στον καιρό. Η εταιρεία διέθεσε ένα GIF όπου παρουσιάζει τα νέα watchfaces.

Galaxy_Watch4_MR_Update_watch_face__1_.gif

Πέρα από αυτή τη προσθήκη, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια προκαθορισμένη εφαρμογή ή λειτουργία, κάνοντας την κίνηση όταν χτυπάτε μια πόρτα. Επιπλέον βελτιώθηκε η ανίχνευση πτώσης έτσι ώστε αν είστε ακίνητος και πέσετε, το smartwatch να μπορεί να ανιχνεύσει την πτώση.

Η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη την ερχόμενη Τετάρτη, ξεκινώντας με τις Bluetooth εκδόσεις των Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic, ενώ οι LTE εκδόσεις θα λάβουν την ενημέρωση λίγο αργότερα.

Η Samsung επίσης ανακοίνωσε τις designer εκδόσεις των Galaxy Watch 4 και Galaxy Buds 2, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Kitsuné. Οι ειδικές εκδόσεις έρχονται σε μια ξεχωριστή συσκευασία, με τις συσκευές να έχουν κάποιες μοναδικές ιδιαιτερότητες ώστε να ξεχωρίζουν από τα απλά Watch 4 και Buds 2 μοντέλα.

galaxy-watch-4-Kitsuné-edition.jpeg

galaxy-buds-2-Kitsuné-edition.jpeg

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν όμως, καθώς η Samsung πρόσθεσε πως θα κατασκευαστεί περιορισμένος αριθμός σε συγκεκριμένες αγορές. Η τιμή των Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition ανέρχεται σε $249.99 ($100 παραπάνω από τα τυπικά Buds 2), με το Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition να κοστίζει $399.99 ($150 παραπάνω από το βασικό Watch 4). Οι προπαραγγελίες τους θα ανοίξουν την Τετάρτη.