Τον Ιανουάριο στη CES, είδαμε από κοντά την πρώτη τηλεόραση της Samsung που στηρίζεται στην τεχνολογία MicroLED, και η οποία σύμφωνα με την Κορεατική εταιρεία προσφέρει εικόνα ισάξια της OLED τεχνολογίας χωρίς το burn-in φαινόμενο ενώ διαθέτει και αρθρωτό σχεδιασμό.

Αν και η εταιρεία δεν έδωσε τότε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, σε χθεσινή εκδήλωση γνωστοποίησε ότι η ίδια τηλεόραση 146 ιντσών που είδαμε στη CES με την ονομασία The Wall, θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον προσεχή Αύγουστο.

Χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στην τιμή -η οποία αναμένεται αστρονομική-, η Samsung τονίζει ότι η πρώτη MicroLED τηλεόραση που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο, θα ξεχωρίζει εκτός από την κορυφαία ποιότητα χρωμάτων, και για τον αρθρωτό σχεδιασμό της. Αυτός επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο να φτιάξει τηλεόραση στο μέγεθος που επιθυμεί, ακόμα και με αναλογίες διαστάσεων 4:3 ή 1:1 ανάλογα με τις ανάγκες του και τις αντοχές του πορτοφολιού του.

Περιμένουμε να μάθουμε σύντομα από τη Samsung περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πρώτη MicroLED τηλεόραση που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Verge

  • Like 2