Ενώ για πρώτη φορά έχουμε render της Tab S8 Plus εκδοχής του tablet

Τον Οκτώβριο είχαμε τα πρώτα render του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra, όπου και είδαμε ένα εξαιρετικά μικρό notch, μια ασυνήθιστη κίνηση της Samsung. Από τότε είδαμε και το βασικό Galaxy Tab S8 και σήμερα, έχουμε renders για όλη τη σειρά της εταιρείας.

Ο περίφημος leaker Evan Blass δημοσίευσε renders όλης της σειράς Galaxy Tab S8 που περιλαμβάνει το βασικό Galaxy Tab S8, το Galaxy Tab S8 Plus και το Galaxy Tab S8 Ultra.

Η εικόνα του Ultra μοντέλου δείχνει για ακόμη μια φορά την ύπαρξη ενός μικρού notch, το οποίο φαίνεται να περιέχει δύο αισθητήρες. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για δύο κάμερες ή για μία κάμερα και κάποιον άλλον αισθητήρα (πχ για face unlock). Τα δύο άλλα μοντέλα, Galaxy Tab S8 και S8 Plus, φαίνεται να μοιράζονται πολλά στοιχεία, με παρομοίως λεπτά bezel και σχεδόν ίδια τοποθέτηση κουμπιών.

Από τα render δε μπορούμε να μάθουμε κάτι περισσότερο, αλλά σύμφωνα με παλαιότερες φήμες το Ultra μοντέλο θα περιέχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μαγνητική επαφή για το S Pen και οθόνη 14,6 ιντσών. Τέλος, μια παλαιότερη φήμη έκανε αναφορά πως και το Tab S8 θα έχει διπλή κάμερα και μαγνητική επαφή, κάτι που πιθανότατα θα ισχύει και για το Plus μοντέλο της σειράς.

  • Like 1