Μια ενδιαφέρουσα υλοποίηση είχε φέτος να υποδείξει η Samsung στη φετινή έκθεση Mobile World Congress. Το Samsung Beam είναι ένα ακόμα smartphone Android 2.0 αλλά με μια σημαντική διαφορά. Ενσωματώνει ένα μικρό προτζέκτορα στο εσωτερικό του που δίνει τη δυνατότητα για εμφάνιση οποιουδήποτε περιεχομένου από την οθόνη στο τοίχο με σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα ξεχωρίζει η οθόνη 3.7' ιντσών η οποία ενσωματώνει τη τεχνολογία Super AMOLED που έχει αναπτύξει η Samsung.

 

Οι παρουσιάσεις powerpoint μέσω quickoffice είναι από τις πρώτες χρήσεις που μπορεί να σκεφθεί κάποιος και η Samsung προσφέρει πρόσθετα εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επισήμανση μιας περιοχής στο έγγραφο.

 

Πάντως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικά ραντεβού εξαιτίας κυρίως της ποιότητας χρωμάτων η οποία δείχνει "ξεθωριασμένη".

Φωτογραφίες και video είναι σίγουρα επόμενα στη λίστα των εφαρμογών που θα το χρησιμοποιήσετε ενώ υπάρχει δυνατότητα slideshow.

 

Η ενσωματωμένη κάμερα του Samsung Beam μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "σαρωτής" ενός εγγράφου η οποιοδήποτε αντικειμένου το οποίο στη συνέχεια θα εμφανιστεί μέσω του προτζέκτορα.

 

post-39041-0-52528500-1296480159_thumb.jpgpost-39041-0-58154200-1296480160_thumb.jpg

Το Samsung Beam αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Μαίου και Σεπτεμβρίου ενώ η τιμή δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

 

Link.png Site: Samsung

Video Video: