Η Samsung Ουκρανίας έδωσε στην δημοσιότητα την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει όσο και την ημερομηνία της διάθεσης του επερχόμενου Galaxy Grand smartphone.

Η συσκευή αυτή που είχε αρχικώς ανακοινωθεί τον προηγούμενο Δεκέμβριο, θα φθάσει στην Ευρώπη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η Ουκρανία θα είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο της η συσκευή με τιμή που αγγίζει τα €409. Σύμφωνα με πολλούς, αυτή φαίνεται να έχει διαμορφωθεί υψηλά συγκρινόμενη με τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στα 1.2GHz, η συσκευή εξοπλίζεται με μνήμη RAM μεγέθους 1GB αλλά και με 8GB εσωτερικής μνήμης, η οποία άλλωστε είναι επεκτάσιμη μέσω ενός microSD card slot, ενώ η οθόνη τύπου LCD των 5 ιντσών προσφέρει ανάλυση μόνο WVGA.

 

Στα λοιπά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και η μπαταρία των 2,100mAh τύπου Li-Ion, μία κάμερα των 8 megapixel με LED flash, Bluetooth 4 και Wi-Fi a,b,g,n ενώ το λειτουργικό του είναι το Android 4.1.2 Jelly Bean της Google.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/dual_sim_samsung_galaxy_grand_to_hit_europe_in_february-news-5348.php[/url]']gsmarena.com