Με οθόνη Super AMOLED 6,66 ιντσών θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με φήμες το Samsung Galaxy Note10. Αυτές είναι μαθαίνουμε οι βασικές προδιαγραφές της οθόνης που θα κατασκευάσει η Samsung Display για τις ανάγκες της Samsung Mobile και που βεβαίως θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED.

To Galaxy Note9 διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών –και υποθέτοντας ότι η αναλογία πλευρών παραμένει ίδια- η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα προσφέρει περίπου 8% μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια. Λάβετε επίσης υπόψη σας, ότι παρόλο που το iPhone XS Max έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,5 ιντσών, λόγω της αναλογίας πλευρών αλλά και της εγκοπής, η ωφέλιμη επιφάνεια είναι στην πραγματικότητα μικρότερο.

Το ένα από τα τρία μοντέλα Galaxy S10+ που περιμένουμε πρόκειται να διαθέτει σύμφωνα με διαρροές οθόνη 6,44 ιντσών, ενώ οι άλλες δύο εκδόσεις θα διαθέτουν οθόνες με διαγώνιο 5,8 ιντσών και -ενδεχομένως- 6,2 ιντσών.

Η κωδική ονομασία του Galaxy Note10 είναι «Da Vinci». Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο η Samsung κατέληξε από τόσο νωρίς στις τελικές προδιαγραφές του προϊόντος, είναι γιατί επέλεξε ο κύκλος ανάπτυξης να είναι μεγαλύτερος για να προσφέρει καλύτερο προϊόν. Όσον αφορά στο Galaxy S10, o σχεδιασμός του «κλείδωσε» τον περασμένο Απρίλιο, και αναμένεται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του MWC (Mobile World Congress) τον Φεβρουάριο της νέας χρονιάς.

GSMArena