Γνωστός leaker αποκαλύπτει στο Twitter το επόμενης γενιάς Note της Samsung.

Δεν υπήρχε αρκετή σιγουριά ούτε επαρκείς πληροφορίες που να υποστηρίξουν την ύπαρξη μίας Ultra έκδοσης για το Samsung Galaxy Note 20. Μάλιστα, μία πηγή είχε αναφέρει πως η συσκευή δεν υπήρχε καν στα «χαρτιά». Στις τελευταίες όμως διαρροές όχι μόνο το τηλέφωνο υπάρχει στα «χαρτιά», αλλά αποκαλύπτεται στην πραγματικότητα.

Η διαρροή έρχεται από τον Ice Universe, γνωστό leaker με καλό και επιβεβαιωμένο ιστορικό διαρροών, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει να δείχνουν το Note 20 Ultra. Περιέργως, αν και βλέπουμε την εμπρόσθια όψη, δεν υπάρχει φωτογραφία από το πίσω μέρος της συσκευής.

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά, η πηγή αναφέρει ότι θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus και οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση QHD+ & 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης πως υπάρχουν νέες λειτουργίες στην κάμερα αλλά και νέο S-Pen με νέες δυνατότητες, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ένα άλλο tweet ο ίδος αναφέρει πως το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει πολύ μικρά πλαϊνά bezels και μικρότερα κατά 0.29mm σε σύγκριση με το Samsung Galaxy Note 10 Plus. Επιπρόσθετα, και τα bezels κάτω και πάνω από την οθόνη είναι μειωμένα κατά 0.4mm στο σύνολο ενώ το notch της κάμερας είναι μειωμένο κατά 0.1mm. Ακόμη, το πάχος της συσκευής λέγεται πως θα είναι κατά 0.3mm λεπτότερο, δηλαδή στο σύνολο το τηλέφωνο θα είναι 7.6mm.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ακόμη υπό διερεύνηση αφού οι διαρροές δεν είναι πάντα εγγυημένες, αν και ο leaker συνηθίζεται να δίνει έμπιστες πληροφορίες. Με τη σειρά Note 20 να έρχεται κατά πάσα πιθανότητα τον Αύγουστο, δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το αν θα υπάρξει έκδοση Ultra αλλά αναμένουμε αν όντως είναι αληθινή, να δούμε περισσότερες διαρροές σύντομα.