Ολοένα και αυξάνουν οι διαρροές ως προς την ύπαρξη του νέου έξυπνου ρολογιού της Samsung, γεγονός που πιθανότατα σηματοδοτεί την άμεση αποκάλυψη του από την κορεατική εταιρία μέσα στο προσεχές διάστημα.

Το νέο smartwatch φέρεται να ονομάζεται "Samsung Galaxy Sport", ακολουθώντας τα χνάρια του περσινού Galaxy Watch, αλλά με περισσότερο "fitness" προσανατολισμό από το προηγούμενο μοντέλο. Το render αποκάλυψε το 91Mobiles, επικαλούμενο "αξιόπιστες" πηγές -σελίδα με αρκετά καλό track record όσον αφορά παλαιότερα leaks-.

                                                       oBcVTDE9FM7XFTwhbqaUkH-650-80.jpg.c519bda5e6f7891614eed937be853041.jpg

Σύμφωνα με το render, το smartwatch διαθέτει μία κυκλική οθόνη, με δύο κυκλικά κουμπιά πλοήγησης στην δεξιά πλευρά της συσκευής. Τo design του φαίνεται να είναι περισσότερο "αέρινο" από του προκατόχου του, ενώ πιθανότατα θα είναι αρκετά πιο ελαφρύ, κάνοντας το πιο άνετο για τον χρήστη εν ώρα άσκησης. Το χρώμα της συσκευής που απεικονίζεται φαίνεται να είναι απόχρωσης χρωμίου με λευκό μπρασελέ, ενώ παραμένει άγνωστο το αν η συσκευή θα διατεθεί σε παραπάνω από ένα μέγεθος, όπως το Galaxy Watch.

Επικρατέστερα χαρακτηριστικά αναμένονται να είναι μετρητής καρδιακού ρυθμού, βημάτων, όπως και ενσωματωμένο GPS, features που διαθέτουν τα περισσότερα smartwatches του ανταγωνισμού. Μια πιθανή αδιαβροχοποίηση που θα επισφραγίζει τον δυναμικό χαρακτήρα της συσκευής, είναι επίσης αναμενόμενη. Εν τέλει, μένει να δούμε αν η Samsung ανακοινώσει και επίσημα το "Galaxy Sport", στην MWC 2019 στις 20 Φεβρουαρίου, πλάι στο Galaxy S10.

Techradar