Η Samsung παρουσιάζει στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2012 το δικό της All In One PC, έναν υπολογιστή που έχει όλο το σύστημα πίσω από την οθόνη. Η συγκεκριμένη κατηγορία υπολογιστών δεν έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής επιτυχία κάτι που πολύ πιθανόν να αλλάξει με την έλευση των Windows 8 και του νέου περιβάλλοντος το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για χρήση με την αφή.

Η Samsung κυκλοφορεί 2 σειρές AIO PC, την «οικονομική» Series 5 και την Series 7 την οποία είδαμε από κοντά. Η συγκερκιμένη σεριά θα αποτελείται από 2 συστήματα με 23' και 27' ιντσών οθόνη, οδηγούμενη από επεξεργαστή Core i7, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD, 8GB Ram και 1TB σκληρό δίσκο (ή 64GB SSD).

 

 

 

Το μοντέλο που είδαμε των 27' ιντσών διαθέτει όμορφο σχεδιασμό ενώ η οθόνη αφής 10 σημείων διαθέτει ανάλυση 2560x1440 και υποστηρίζει μια σειρά από κινήσεις (gestures) για έλεγχο του υπολογιστή τις οποίες μπορείτε να κάνετε με το χέρι σας στον αέρα χωρίς να ακουμπάτε την οθόνη. Τις κινήσεις αυτές τις είδαμε και στην τελευταία κορυφαία τηλεόραση της Samsung, την ES8000 και δε μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιάζουν αφού η απόκριση είναι αργή και χρησιμοποιούνται περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού.

 

http://www.youtube.com/watch?v=pj5VqQTvnpw

 

Η Series 7 AIO PC της Samsung θα κυκλοφορήσει μαζί με την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου