Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Samsung, Dong-hoon Chang, σε δήλωση του στην κορεατική ιστοσελίδα inews24, επιβεβαίωσε τις φήμες που φέρουν την παρουσίαση του Galaxy S5 να λαμβάνει χώρα στην έκθεση MWC 2014

Αν και δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα και με τη δήλωση να γίνεται κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτυ, το inews24 αναφέρει ότι η ονομασία Galaxy S5 δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως η Samsung κάνει την έκπληξη με κάτι νέο.

 

Οι φήμες γύρω από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung αναφέρουν ότι θα στηρίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos αρχιτεκτονικής 64bit, με την οθόνη να μεγαλώνει στις 5.25 ίντσες όπως και η ανάλυση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι QHD και συγκεκριμένα 1440 x 2560. Άλλες φήμες κάνουν λόγο για την παρουσία αναγνώρισης της ίριδας του ματιού για το ξεκλείδωμα της συσκευής, κάτι που αν τελικά ισχύσει θα αποτελέσει την απάντηση της Samsung στον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος του iPhone 5s.

 

Η έκθεση MWC 2014 ανοίγει τις πύλες της στις 24 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη και το πιθανότερο είναι η Samsung να διοργανώσει ειδική παρουσίαση μία η δύο μέρες πριν τα εγκαίνια, για τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S5 και όχι μόνο. Το Insomnia θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

 

Link.png Site: http://news.inews24.com/php/news_view.php?g_serial=794997&g_menu=020800&mains=News[/url]]inews24