Στις 9 Αυγούστου θα δούμε από κοντά το Galaxy Note9 όμως όλα δείχνουν ότι στη συγκεκριμένη παρουσίαση η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει και κάτι ακόμα, το νέο της smartwatch, το Galaxy Watch.

Ένας από τους λόγους που συνηγορούν στη συγκεκριμένη πληροφορία είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός Roland Quandt ο οποίος φημίζεται για τις εύστοχες διαρροές του αλλά πολύ περισσότεροι οι πολύ πιο αναλυτικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας LetsGoDigital. H φωτογραφία αποκαλύπτει το Wireless Charger Duo, έναν ασύρματο φορτιστή τον οποίο η Samsung θα κυκλοφορήσει μαζί με τον Galaxy Note 9, o όποιος όμως διαθέτει και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του νέου Smartwatch της Samsung. Aν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung προχωρά στην κυκλοφορία παρόμοιου περιφερειακού, έχοντας ήδη στην αγορά μερικούς από τους καλύτερους ασύρματους φορτιστές για τα Galaxy S7, Galaxy S8 και το Galaxy Note 8.

 

note-9-charger.jpg.cee4353f50205029aba5854c10ea0fd1.jpg

Σε περίπτωση πάντως που δεν θα γίνετε κάτοχοι του Galaxy Watch, όπως αναφέρει το κουτί, θα μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα δύο smartphones, φτάνει αυτά να διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Το κόστος του Wireless Charger Duo σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνει τα €75 χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι παρόμοιο προϊόν με την ονομασία AirPower, έχει ανακοινώσει και η Apple και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone X, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να το διαθέσει στην αγορά εξαιτίας σοβαρών τεχνικών θεμάτων.

LetsGoDigital
PhoneArena

Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου