Τα αποκαλυπτήρια μιας νέας έκδοσης του Galaxy J ετοιμάζεται να κάνει σύντομα η Samsung και η οποία θα έχει σημαντικές αλλαγές στην ποιότητα κατασκευής από τα υπόλοιπα smartphones της εταιρείας.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα ακόμα και αύριο το νέο Galaxy J το οποίο θα διαφέρει σημαντικά στην ποιότητα κατασκευής από το πλαστικό υλικό που χρησιμοποιεί η εταιρεία μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με ένα μικρό teaser video που κυκλοφόρησε η Samsung σήμερα και στο οποίο κυριαρχεί το γράμμα J, το Galaxy J πιθανότατα θα είναι κατασκευασμένο από βουρτσισμένο μέταλλο ενώ αναμένεται να είναι και σημαντικά λεπτό.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Galaxy J θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνική αγορά με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη 5' ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.26 GHz μέσω του Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB μνήμη, LTE, 13.2mp κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή, 32GB αποθηκευτικό χώρο με υποστήριξη microSD καθώς και μπαταρία 2.600 mAh.

 

 

Η Samsung πάντως έχει κυκλοφορήσει από τον περασμένο μήνα ένα μοντέλο με την ίδια ονομασία (Galaxy J) στην αγορά της Ταϊβάν και της Ιαπωνίας το οποίο στηρίζεται στο πλαστικό υλικό.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/12/07/samsung-galaxy-j-taiwan/?ncid=rss_truncated[/url]']Engadget