Λίγοι μήνες απέμειναν από την επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδα της Samsung και ήδη αρκετές φήμες κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Μετά από αρκετές υποθέσεις, εκτιμήσεις, σχέδια και τρισδιάστατα renders, οι πρώτες φωτογραφίες της ναυαρχίδας της Samsung αποκαλύφθηκαν από τον Jon Prosser της ιστοσελίδας Front Page Tech.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν βλέπουμε την ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S22 Ultra, η οποία φαίνεται να διαθέτει ανανεωμένο, αν και… οικείο σχεδιασμό. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, στην κάτω πλευρά, μαζί με την υποδοχή USB Type-C και τις «γρίλιες» του ηχείου υπάρχει και μία υποδοχή για το γνωστό «πενάκι» της Samsung, το S Pen.

s22ultra04.jpg

Μία ακόμα σημαντική αλλαγή αφορά το «camera bump» το οποίο ουσιαστικά… απουσιάζει, με τη Νοτιοκορεάτικη εταιρεία να ακολουθεί μία αρκετά πιο λιτή σχεδιαστική προσέγγιση καθώς οι φακοί των καμερών αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία που εξέχουν από την κατά τα άλλα επίπεδη «πλάτη» της συσκευής.

Αν και ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός, τα πράγματα από άποψη hardware ή δυνατοτήτων δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολύ καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν οι τέσσερις κάμερες που βρίσκονται και στο Galaxy S21 Ultra, δηλαδή η κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 108MP, η υπερευρυγώνια των 12MP, η κάμερα-τηλεφακός 3X που βασίζεται σε αισθητήρα 10MP και η περισκοπική κάμερα 10X που βασίζεται σε αισθητήρα επίσης 10MP.

Αυτό σημαίνει ότι όποιες βελτιώσεις στον τομέα της φωτογραφίες θα προέρχονται από μικροαλλαγές (π.χ. στον ίδιο τον φακό, σε βελτιωμένα revisions των ίδιων των αισθητήρων) ή από το λογισμικό.

s22ultra03.jpg

Όσον αφορά τη γενικότερη αισθητική της συσκευής, για να πούμε την αλήθεια μοιάζει με το… Note που θα έπρεπε η εταιρεία να είχε κυκλοφορήσει πέρυσι καθώς το Galaxy S22 Ultra μοιάζει περισσότερο με τον διάδοχο της δημοφιλούς επαγγελματικής συσκευής της Νοτιοκορεάτικής εταιρείας. Άραγε η εταιρεία θα το βαφτίσει Galaxy S22 Ultra ή μήπως θα μιλάμε για το Galaxy S22 Note;  

 

  • Like 6
  • Confused 1