Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Land Rover δανείζει το όνομα της σε ένα νέο smartphone της Bullitt που ονομάζεται Land Rover Explore.

Πρόκειται για ένα ανθεκτικό στη σκληρή χρήση smartphone, ruggedized, το οποίο έχει ομοιότητες με άλλες “ανθεκτικές κατασκευές” της Bullitt, σαν αυτές που φέρουν το λογότυπο της CAT, όπως είναι το S60 για παράδειγμα.

Το Land Rover Explore απευθύνεται σε όσους κάνουν σκληρές δουλειές ή σε όσους αρέσει η περιπέτεια, η πεζοπορία ή αναρρίχηση και τα extreme sports και που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ανθεκτικό smartphone που να μην είναι τόσο ογκώδες όσο ένα CAT. Η συσκευή καλύπτει τις στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810G.

Αυτό που καθιστά το Land Rover Explore ξεχωριστό, είναι η “αρθρωτή λειτουργικότητα” του, που μοιάζει με αυτή των MotoMods των συσκευών της Motorola – χάρη ειδικά σχεδιασμένη πλάτη με τους μαγνήτες και τους ακροδέκτες είναι σε θέση να συνδέεται με καλύμματα/ αρθρώματα που του προσφέρουν πρόσθετη λειτουργικότητα. Ένα από τα αρθρώματα που ξεχωρίζουν ονομάζεται Adventure Pack, αφού προσθέτει στη συσκευή ισχυρότερη κεραία GPS, πρόσθετη μπαταρία καθώς και ένα οφθαλμοσκόπιο AR (επαυξημένης πραγματικότητας) .

Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικές με το hardware και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής (θα το κάνει στις 26 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Mobile World Congress επισήμως) που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή €649.

5a7330e8a2cd1_.jpg.f9c6c61ae1207bfd6b853688e0ef5a34.jpg

GSMArena

  • Like 1