H Alcatel, που πρόσφατα μάθαμε ότι εξαγόρασε τα δικαιώματα χρήσης της εμπορικής ονομασίας Palm από την HP θα παρουσιάσει στην CES 2015 τη νέα σειρά Pixi 3, η οποία αποτελείται από τέσσερα μοντέλα που μπορούν να τρέχουν Windows Phone, Android και Firefox OS.

Η σειρά Pixi 3 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μεγέθη, με 3,5 ιντσών οθόνη -συμβατό με 3G δίκτυα- με 4,0 ιντσών οθόνη, με 4,5 ιντσών οθόνη και 5,0 ιντσών οθόνη.

Τα τρία τελευταία είναι συμβατά με 4G LTE δίκτυα. Όλα τα μοντέλα της σειράς θα είναι αρκετά οικονομικά και η Alcatel One Touch ισχυρίζεται ότι οι χρήστες της "δεν επιθυμούν πολύπλοκα συστήματα - θέλουν κάτι οικείο από το περιβάλλον εργασίας τους στο γραφείο τους".

 

Όλα τα smartphones είναι συμβατά με τα τρία λειτουργικά συστήματα, Android, Firefox OS και Windows Phone, και όπως είναι γνωστό η εταιρεία έχει εμπειρία και με τα τρία λειτουργικά συστήματα, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρος ο τρόπος λειτουργίας τους.

 

Το πιθανότερο είναι να υπάρχει δυνατότητα επιλογής για τον χρήστη, σχετικά με το λειτουργικό σύστημα που θέλει να "τρέχει" το κινητό του πριν την αγορά και όχι κάτι πιο περίπλοκο. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει την νέα σειρά smartphones Pixi 3 στην έκθεση CES 2015.

 

Link.png Site: The Verge