Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα smartphones της εταιρείας CAT, είναι κάτι περισσότερο από κινητά τηλέφωνα, είναι εργαλεία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, το CAT S60 ενσωματώνει θερμική κάμερα της γνωστής εταιρείας FLIR.

Η συσκευή μπορεί να μετρήσει την θερμοκρασία αντικειμένων από απόσταση 15-30 μέτρων, και μπορεί να προσφέρει εικόνα ακόμα και μέσα από καπνό. Για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει τους πυροσβέστες, να εντοπίσουν την θέση των ανθρώπων στο εσωτερικού ενός κτιρίου γεμάτου με καπνό, ενώ μπορεί και να βοηθήσει έναν εργολάβο να ελέγξει την μόνωση ή να εντοπίσει από ποιες σωληνώσεις περνάει το ζεστό νερό κ.ά.

 

Η θερμική κάμερα όπως αναφέραμε έχει την υπογραφή της FLIR (με Lepton thermal imaging sensor) και βρίσκεται δίπλα σε μία παραδοσιακή κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, και λειτουργεί σε συνδυασμό με την κάμερα της FLIR.

 

Η συσκευή διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός “θωρακισμένου” smartphone της CAT, και έτσι είναι αδιάβροχο – έως και σε δύο μέτρα βάθος αν δεν ασφαλίσετε τους κίτρινους διακόπτες στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος αλλιώς αντέχει έως και στα 5 μέτρα βάθος- και αντέχει σε πτώσεις από τα 1,8 μέτρα στο τσιμέντο.

 


gallery_286955_2876_252221.png

 


Στο εσωτερικό του, βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 617 SoC με 4G LTE modem, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0MP επίσης. Η οθόνη της συσκευής που τρέχει Android, έχει διαγώνιο 4,7 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 720p. Το κόστος του νέου CAT S60 είναι €649.

 


gallery_286955_2876_145315.png

 


Link.png Site: GSMArena