Η δημοφιλής εφαρμογή γυμναστικής Strava εγκαινίασε την πολυαναμενόμενη ενσωμάτωση του Spotify, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο στη streaming υπηρεσία μουσικής, ενώ καταγράφουν τη δραστηριότητά τους.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Strava που ήθελαν να ακούσουν τα τραγούδια τους στο Spotify ενώ έτρεχαν, έκαναν ποδήλατο ή οποιαδήποτε άλλη άσκηση έπρεπε να αλλάζουν μεταξύ των εφαρμογών για να ελέγχουν τα μέσα τους. Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, χάρη στο νέο widget πολυμέσων του Strava που βρίσκεται εντός της εφαρμογής.

Αφού ξεκινήσουν την καταγραφή μιας δραστηριότητας, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν ένα εικονίδιο μουσικής στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής του Strava και να συνδέσουν το λογαριασμό τους στο Spotify. Στη συνέχεια είναι δυνατό να περιηγηθούν στο περιεχόμενο του widget του Spotify και να επιλέξουν τι θα ακούσουν.

Strava-spotify.jpg.2ac0d408b9abf1060014e0c852df671f.jpg

Η ενσωμάτωση υποστηρίζει μουσική, podcasts και ηχητικά βιβλία και οι χρήστες μπορούν να δουν την ουρά αναπαραγωγής για να δουν τι ακολουθεί καθώς και να περιηγηθούν σε προσαρμοσμένες και δημοφιλείς λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργηθεί από το Spotify.

Το widget του Spotify μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από χρήστες που έχουν συνδρομή στην υπηρεσία όσο και από χρήστες που χρησιμοποιούν το δωρεάν πακέτο του Spotify. Οι δωρεάν χρήστες του Spotify μπορούν να ακούν άλμπουμ/λίστες αναπαραγωγής/καλλιτέχνες χωρίς κάποια συγκεκριμένη σειρά, αλλά δεν θα μπορούν να επιλέγουν συγκεκριμένα τραγούδια ενώ θα ακούνε και διαφημίσεις.

Επιπλέον οι premium χρήστες του Spotify μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένα τραγούδια στα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής τους, αλλά λειτουργίες όπως η ανακατεύθυνση των ρυθμίσεων, η δημιουργία playlist για συγκεκριμένα τραγούδια και η χρήση της αναζήτησης μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της εφαρμογής του Spotify.

  • Thanks 1