Απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις στο Twitter, ο CMO της Realme, Francis Wang επιβεβαίωσε ότι το πρώτο smartband της εταιρείας θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα, πριν την… τηλεόραση της εταιρείας,

Αναμένεται η Realme TV να κάνει την εμφάνιση της πρώτα στην Ινδική αγορά, όπου η μάρκα γνωρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία και πιο συγκεκριμένα στο «budget» τμήμα της.

Στην Ινδική αγορά, ήδη κυκλοφορούν τηλεοράσεις από την OnePlus και την Xiaomi, ενώ ακόμη και η Nokia έχει παρουσιάσει τηλεόραση (αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας). Αυτό το τρίμηνο επίσης, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην Ινδική αγορά και η Honor Vision TV.

Αυτό το μήνα επίσης, εκτός από το smartband και τη smart TV που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress 2020 (ανοίγει τις πύλες της στις 24 Φεβρουαρίου), η Realme θα παρουσιάσει και το νέο της smartphone, Realme C3 (αυτή την Πέμπτη για την ακρίβεια). Θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που τρέχει το Realme UI, μία customized έκδοση του γνωστού ColorOS 7 (βασίζεται στο Android 10 και το συναντούμε στις συσκευές της Oppo) για τις συσκευές Realme.

GSMArena