Το Nothing OS 2.5 θα κάνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο Nothing Phone 2 τις επόμενες ημέρες.

Το λειτουργικό σύστημα, το οποίο βρίσκεται σε beta έκδοση εδώ και μερικούς μήνες, βασίζεται στο Android 14, το οποίο από μόνο του κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο στα smartphones Google Pixel και τα παρόμοια. Μαζί με αυτή την είδηση έρχεται και η ανακοίνωση ότι οι κάτοχοι του Nothing Phone 1 θα μπορέσουν επίσης να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα πριν το τέλος της χρονιάς.

Τον Οκτώβριο, οι χρήστες του Nothing Phone 2 πήραν μια γεύση του νεότερου λειτουργικού συστήματος Android μέσω ενός ανοιχτού προγράμματος beta που επέτρεπε τη δημόσια δοκιμή. Η επίδοση αυτή είναι κατά 2 μήνες καλύτερη από αυτή που ίσχυσε 1 χρόνο πριν όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε τη beta έκδοση του Android 13 για το Nothing Phone, κι’αυτό για μια μικρή μόνο ομάδα χρηστών.

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android 14, το Nothing OS 2.5 φέρνει μαζί του πολλά νέα widgets, όπως ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, εμφάνιση του χρόνου που έχετε ανοιχτή τη συσκευή, πρόσθετη προσαρμογή του theme και του wallpaper της αρχικής οθόνης, ένα gesture λήψης στιγμιότυπου οθόνης με τρία δάχτυλα και πολλά άλλα. Τέλος, η δημόσια ανοιχτή beta για την έκδοση Nothing OS 2.5 του Nothing Phone 1 θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ή, όπως το διατύπωσε το Nothing, "πριν από το τέλος του έτους".
 

  • Like 1