Η γνωστή εταιρεία Heineken και εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν με την HMD και το προϊόν συνεργασίας τους είναι το Boring Phone.

Η συσκευή κατασκευάζεται από την HMD σε περιορισμένο αριθμό, μόλις 5.000 μονάδων, οι οποίες θα διανεμηθούν σε τυχερούς ως δώρο. Το Boring Phone σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν πιο «basic» και αδιάφορο, χωρίς εφαρμογές τρίτων ή πρόσβαση στο διαδίκτυο για να σας αποσπάσει την προσοχή.

Boring Phone_1.jpg

Τη βάση του Boring Phone αποτέλεσε το Nokia 2660 Flip και έχει διαφανές περίβλημα με ορισμένες πράσινες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα χρώματα της συσκευασίας των προϊόντων της Heineken. Η συσκευή διαθέτει στο εξωτερικό τμήμα μία οθόνη 1,77” ενώ στο εσωτερικό υπάρχει η κύρια οθόνη TFT LCD με διαγώνιο 2,8" και ανάλυση QVGA (240 x 320 pixels. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 0,3MP με LED flash.

gsmarena_004.jpg

Το Boring Phone υποστηρίζει συνδεσιμότητα έως και 4G και διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής Unisoc T107 (1,0GHz), 48ΜΒ RAM και 128MB ROM με τον αποθηκευτικό χώρο να μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση μίας κάρτας μνήμης microSDHC. Η αφαιρούμενη μπαταρία των 1.450mAh υπόσχεται έως και μία εβδομάδα αναμονής και 6 ώρες ομιλίας σε δίκτυα 3G/4G. «Τρέχει» το Mocor RTOS και διαθέτει το γνωστό και αγαπημένο παιχνίδι Snake ενώ δεν απουσιάζει το ραδιόφωνο FM και η υποδοχή ακουστικών.

  • Like 9
  • Thanks 1
  • Haha 4