Η Tecno είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον χώρο των κινητών και πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο της αναδιπλούμενο με σχεδιασμό clamshell.

Το Phantom V Flip έχει μήκος 171 χιλ. και πάχος κάτω από 7 χιλ. και διαθέτει στο εξωτερικό μέρος μία στρογγυλή οθόνη τεχνολογίας OLED περιμετρικά της οποίας βρίσκεται ένας δακτύλιος -με το ίδιο σκουρόχρωμο γυάλινο φινίρισμα- που φιλοξενεί δύο κάμερες και το flash. Η εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη είναι τύπου LTPO AMOLED και έχει διαγώνιο 6,9”.

Phantom V Flip_001.jpg

Η οθόνη με αναλογία πλευρών 22:9 υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και φωτεινότητα έως 1.000 nits. Η εξωτερική, στρογγυλή οθόνη έχει διάμετρο 1,32” και απεικονίζει διάφορα widgets, ειδοποιήσεις ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οφθαλμοσκόπιο/ σκόπευτρο για τη λήψη selfies αξιοποιώντας τις δυνατότητες της κύριας κάμερας.

Phantom V Flip_003.jpg

Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 1/1.73” ανάλυσης 64 MP με PDAF και φακό με διάφραγμα f:/1.7. Η δεύτερη κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακού με αυτόματη εστίαση, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από έναν αισθητήρα 13 MP. Η «εσωτερική» κάμερα που βρίσκεται σε μία οπή βασίζεται σε αισθητήρα 32 MP.

Phantom V Flip_004.jpg

Στο εσωτερικό του Phantom V Flip βρίσκεται το Dimensity 8050 SoC της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή, η συχνότητα λειτουργίας του οποίου μπορεί να φτάσει τα 3,0 GHz. Η μνήμη έχει μέγεθος 8 GB -επεκτείνεται «εικονικά» έως στα 16 GB μέσω του χαρακτηριστικού Extended Memory ενώ ο αποθηκευτικός χώρου προσφέρει χωρητικότητα 256 GB. Η μπαταρία 4.000 mAh υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 45 W ενώ ο σχετικός φορτιστής για την επίτευξη της ταχείας φόρτισης συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Σύμφωνα με την εταιρεία, επαρκούν 15 λεπτά ώστε η μπαταρία να φορτίσει στο 50% της χωρητικότητας της.

Phantom V Flip_005.jpg

Το Tecno Phantom V Flip διαθέτει έναν προσαρμοσμένο ψηφιακό προσωπικό βοηθό που η εταιρεία ονομάζει EllaGPT και φέρνει στη συσκευή διάφορα «ευφυή χαρακτηριστικά». Το αναδιπλούμενο κινητό θα κυκλοφορήσει σε Black και Purple και η τιμή του στην Ινδία είναι INR49.999 (βρίσκεται κοντά στα €555). Στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει με κόστος περίπου €700.

Phantom V Flip_006.jpg

  • Like 5
  • Confused 1