Με πρόσφατες ακόμα τις κριτικές σχετικά με την οθόνη του Xperia Z με τις προβληματικές γωνίες θέασης και το κοντράστ, η Sony φαίνεται να προσανατολίζεται στη χρήση της τεχνολογίας Triluminos από τις τηλεοράσεις, κατευθείαν στα επόμενα smartphones και tablets της εταρείας.

Η τεχνολογία Triluminos που χρησιμοποιεί η Sony στις τηλεοράσεις κάνει χρήση κβαντικών κουκκίδων με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο ζωντανά, με πολύ καλύτερο RGB LED backlighting.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους από τα γραφεία της Sony στις Φιλιππίνες, η τεχνολογία Triluminos έρχεται σίγουρα στα νέα smartphones της Sony ενώ ένα άλλο site, το ePrice έχει δημοσιεύσει ένα slide από παρουσίαση της Sony και στο οποίο ένα Xperia smartphone βρίσκετε κάτω από το banner του Triluminos. Η παρουσίαση αφορούσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων της Sony, συμπεριλαμβάνοντας και τις νέες τηλεοράσεις με ανάλυση 4K.

 

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2013/04/26/sonys-triluminos-displays-coming-to-future-xperia-smartphones[/url]']Xperia Blog