Η Sony παρουσίασε στην έκθεση CES 2015, αρκετές νέες τηλεοράσεις 4K Ultra HD Bravia (συνολικά δώδεκα σε αριθμό) με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα εικόνας χάρη στον επεξεργαστή X1 4K της Sony.

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα, περιλαμβάνεται και η λεπτότερη σειρά τηλεοράσεων στον κόσμο (περίπου 4,9 χιλιοστών σε πάχος στο λεπτότερο σημείο τους). Το νέο στυλ της Sony (που διαθέτει για παράδειγμα το μοντέλο X90C) ονομάζεται "Floating Style" χάρη στην ειδική βάση τοποθέτησης στον τοίχο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

 

Παράλληλα η εταιρεία επισημοποίησε ότι εξοπλίζει μία ευρεία γκάμα τηλεοράσεων 4K και Full HD με το λειτουργικό σύστημα της Google, Android TV, για να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο πλούσια συνδεσιμότητα μεταξύ των φορητών συσκευών και των τηλεοράσεων της.

 

IMG_8972.jpg

 

Επίσης το One-Flick Entertainment interface της εταιρείας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία χρήσης μέσω του τηλεχειριστηρίου touchpad που επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε μία ολόκληρη βιβλιοθήκη περιεχομένου -υπηρεσίες, κινηματογραφικές ταινίες, παιχνίδια, εφαρμογές - με μία μόνο κίνηση (flick).

 

Όπως αναφέραμε η Sony παρουσίασε μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων BRAVIA με διαγώνιο που κυμαίνεται μεταξύ 43 ιντσών και 75 ιντσών, με τα κορυφαία μοντέλα να διακρίνονται για το ελάχιστο πάχος τους που στο λεπτότερο σημείο είναι μόλις 4.9 χιλιοστά. Η εταιρεία παρουσίασε τις σειρές X90C, Χ93C και S85C με μοντέλα 4K στις 55" και 65", την Χ83C στις 49" και στις 43", την σειρά X85C στις 55", 65" και 75" καθώς και την X94C στις 75". Η εταιρεία θα διαθέσει την νέα γκάμα τηλεοράσεων από την Άνοιξη.