Λίγες μέρες μετά την έλευση του στα Xperia Z1 και Xperia Z Ultra, το Android 4.3 καταφθάνει και σε άλλα δημοφιλή μοντέλα της Sony.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Android 4.3 Jelly Bean είναι από σήμερα διαθέσιμο για τα Xperia Z, ZL, ZR και το Tablet Z.

 

Οι αλλαγές που φέρνει η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνουν διάφορες βελτιώσεις στην ταχύτητα απόκρισης των μενού μέσω του Project Butter καθώς και την προσθήκη της εφαρμογής Smart Social Camera την οποία βλέπαμε μέχρι πρότινος στο Xperia Z1. Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσθέτει διάφορα "κοινωνικά" χαρακτηριστικά στην κάμερα του κάθε μοντέλου η μετάδοση του βίντεο που κάνουμε λήψη ζωντανά στο Facebook λογαριασμό μας ενώ με το Info-eye μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες απευθείας στο viewfinder για το αντικείμενο που φωτογραφίζουμε.

 

Τα Xperia Themes, τα διαφορετικά πακέτα θεμάτων τα οποία αλλάζουν την εμφάνιση των μενού με διάφορα χρώματα είναι μία ακόμη νέα δυνατότητα της συγκεκριμένης αναβάθμισης ενώ ειδικά για το Tablet Z ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά προφίλ με ξεχωριστές ρυθμίσεις για την κεντρική οθόνη, τα widgets ανά προφίλ.

 

Η λειτουργία STAMINA ανανεώνεται και αυτή, παρέχοντας μια σειρά από έξυπνες ρυθμίσεις με τελικό σκοπό τη μγαλύτερη αυτονομία της συσκευής σας.

 

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/2013/12/23/now-rolling-android-4-3-jelly-bean-for-xperia-z-xperia-zl-xperia-zr-and-xperia-tablet-z/[/url]']Sony Blog