Σε σημερινή της παρουσίαση η Sony στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2011 η οποία ανοίγει επίσημα τις πύλες τις μεθαύριο, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα 2 tablets που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά. Αρχικά η Sony αλλάζει τις ονομασίες με τις οποίες τα είχε πρωτοπαρουσιάσει τον Απρίλιο από S1 και S2 απλά σε Sony Tablet S και Tablet P.

 

Με ξεχωριστό σχεδιασμό, το Tablet S θα είναι το μεγάλο μοντέλο με IPS οθόνη 9.4' η οποία θα ξεχωρίζει εξαιτίας των τεχνολογιών Bravia και TruBlack. Στηρίζεται στην πλατφόρμα Tegra 2 της Nvidia όπως και τα περισσότερα Android 3.x tablets με διπλοπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz, 2 κάμερες και βάρος που δε ξεπερνά τα 600 γραμμάρια. Αναμένεται στην Ευρώπη προς το τέλος Σεπτεμβρίου με τιμή €479 για το μοντέλο WiFi των 16gb.

 

sony_tablet_s.jpg

 

Το Sony Tablet P δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο αφού υιοθετεί το clamshell σχεδιασμό που έχουμε δει σε κινητά τηλέφωνα και χωράει άνετα στη τσέπη σας. Αποτελείται από 2 οθόνες 5.5 ιντσών και συνολικής ανάλυσης 1024x800 ενώ και αυτό στηρίζεται στο Nvidia Tegra 2. Το βάρος του είναι μόλις 327 γραμμάρια, διαθέτει δύο VGA κάμερες, 4gb εσωτερική μνήμη και micro USB/SD card θύρες. Αναμένεται τον Νοέμβριο με υποστήριξη 3G με τιμή €599.

 

s23.jpg

 

Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν την πιστοποίηση PlayStation για την αναπαραγωγή παιχνιδιών της δημοφιλούς κονσόλας ενώ υποστηρίζουν την τεχνολογία Sony Media Remote για τον ασύρματο χειρισμό άλλων Sony συσκευών όπως τηλεοράσεις.

 

Μείνετε συντονισμένοι για ένα πρώτο βίντεο παρουσίασης των δύο tablets και αρκετές φωτογραφίες.