Οι φήμες περί αποκάλυψης της επόμενης ναυαρχίδας της Sony στη CES διαψεύστηκαν, με την έκθεση να κλείνει χωρίς κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση αλλά με το Sony Xperia Z1 Compact. Τώρα, νέες φήμες θέλουν την εταιρεία να αποκαλύπτει τόσο το επόμενό της high-end smartphone όσο και τη ναυαρχίδα της στα tablets στη MWC.

Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό λογαριασμό @evleaks στο Twitter, η Sony ετοιμάζει τα Sirius και Castor για αποκάλυψη στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Το Sirius πρόκειται για την επόμενη ναυαρχίδα στα smartphones της εταιρείας, με την πηγή να κάνει λόγο για οθόνη 5.2 ιντσών, MSM8974AB SoC και αποκλειστική κυκλοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες από το δίκτυο Verizon. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η οθόνη θα είναι ανάλυσης 2560x1440p, ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά προστίθενται η κάμερα G Lens των 20.7MP (όπως είδαμε και στο Xperia Z1), 3GB μνήμης RAM αλλά και η μπαταρία των 3.500mAh.

 

 

Όσον αφορά το Castor, πρόκειται για το διάδοχο του Xperia Tablet Z, για το οποίο η πηγή αναφέρει μόνο το ότι θα φοράει το MSM8974AB SoC και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, 4G/WiFi και WiFi-Only. Το ενδιαφέρον είναι το chipset των δύο μοντέλων, αφού πρόκειται για μία παραλλαγή του ήδη γνωστού Snapdragon 800 του οποίου οι CPU και GPU μπορούν να χρονιστούν σε ανώτερα επίπεδα από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα (2.2GHz στο LG G2).

 

Πάντως, μη ξεχνάμε ότι ήδη έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που είδαμε πρώτη φορά το Xperia Tablet Z, οπότε είναι αρκετά λογικό να δούμε το διάδοχο του στη MWC. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε το Φεβρουάριο.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/sony_sirius_to_debut_at_mwc_not_ces_new_rumor_says-news-7508.php[/url]']GSM Arena