Ολοκληρώνοντας την δοκιμαστική περίοδο σε σκανδιναβικές χώρες, η Sony ανακοίνωσε την παγκόσμια επέκταση της υπηρεσίας my Xperia τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Το my Xperia είναι στην ουσία μια υπηρεσία που σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή, επιτρέπει στους κατόχους Xperia συσκευών, να εντοπίσουν στο χάρτη την τοποθεσία που βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό τους σε περίπτωση που αυτό χάθηκε η εκλάπη.

 

Όπως και με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Apple και Microsoft, μέσω του my Xperia έχετε τη δυνατότητα επιπλέον να διαγράψετε απομακρυσμένα όλα τα δεδομένα της συσκευής έτσι ώστε αυτά να μη πέσουν σε λάθος χέρια ενώ μπορείτε να κλειδώσετε και πάλι απομακρυσμένα τη συσκευή με δικό σας κωδικό. Τέλος μπορείτε με την κατάλληλη εντολή από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας στο myxperia.sonymobile.com, να ενεργοποιήσετε ένα ηχητικό κομμάτι το οποίο θα βοηθήσει στον εντοπισμό της συσκευής πιο εύκολα, ακόμα και αν η συσκευή είναι ρυθμισμένη σε αθόρυβη λειτουργία.

 

Η ενεργοποίηση του my Xperia γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις όλων των μοντέλων Xperia που κυκλοφόρησαν το 2012 και το 2013 όπως το Xperia Z, απλά με το να συνδεθείτε με το λογαριασμό που διατηρείτε στη Google.

 

Link.png Site: https://myxperia.sonymobile.com/[/url'>']myxperia.sonymobile.com

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/2013/07/04/my-xperia-now-rolling-globally/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=my-xperia-now-rolling-globally']Sony Mobile Blog