Η Sony κυκλοφορεί από σήμερα την αναβάθμιση σε Android 6.0.1 Marshmallow για μερικά από τα πιο δημοφιλή της smartphone, και συγκεκριμένα για τα Xperia Z2, Xperia Z3 όπως επίσης και για το Xperia Z3 Compact.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο η κυκλφοορία της αναβάθμισης για το κορυφαίο smartphone της εταιρείας, το Xperia Z5. Όπως και στο συγκεκριμένο μοντέλο, έτσι και σε αυτά που υποστηρίζονται από σήμερα, η νέα αναβάθμιση φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά της έκτης έκδοσης του Android με την ονομασία Marshmallow. Σε αυτά περιλαμβάνεται η επιλογή παροχής συγκεκριμένων αδειών για κάθε εφαρμογή αλλά και η λειτουργία Doze, με στόχο την καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, απενεργοποιώντας τις λειτουργίες των εφαρμογών όσο η συσκευή βρίσκεται σε standby.

 

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το ανανεωμένο λογισμικό που είναι υπεύθυνο για τη χρήση των καμερών στο πίσω και εμπρόσθιο μέρος, με εύκολη εναλλαγή μεταξύ των βασικών λειτουργιών της κάμερας αλλά και της ρύθμισης της φωτεινότητας κατά τη λήψη, σε πραγματικό χρόνο.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ή έκδοση της αναβάθμισης έχει τον αριθμό 23.5.A.0.570 ενώ αρχικά θα υποστηριχτούν συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων (D6503,D6603, D5803). Τις επόμενες εβδομάδες πάντως η αναβάθμιση θα επεκταθεί και για τα υπόλοιπα μοντέλα. Όσοι έχουν μια συμβατή συσκευή και δε μπορούν να περιμένουν την OTA έκδοση, μπορεί να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και να κατεβάσουν το συμβατό αρχείο για τη συσκευή τους.

 

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2016/04/09/android-marshmallow-xperia-z2-z3-compact-23-5-a-0-570/[/url]']Xperia Blog