Τα νέα ακουστικά της Sony, που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο, ίσως γίνουν ο αντίπαλος των AirPods Pro της Apple.

Η Sony φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην κυκλοφορία της νέας γενιάς ακουστικών WF-1000XM. Η ιστοσελίδα Walkman Blog αναφέρει πως διέρρευσαν εικόνες των WF-1000XM4, μια νέα γενιά ακουστικών που περιλαμβάνει «κάτι» παραπάνω από απλές εργονομικές ή ηχητικές αλλαγές.

Αρχικά, η σχεδίαση των WF-1000ΧΜ4 φαίνεται να έχει περισσότερες καμπύλες και μάλλον είναι πιο «φιλική» προς τα αυτιά των χρηστών. Η διαρροή υποστηρίζει επίσης, πως η Sony θα προσθέσει υποστήριξη Hi-Res ήχου ενώ ενδέχεται να υπάρχει ταχύτερη ενσύρματη φόρτιση όπως και μία θήκη ασύρματης φόρτισης, σαν αυτή των AirPods. Με μία φόρτιση τα ακουστικά θα προσφέρουν έως έξι ώρες ακρόασης, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ώρα, αναφορικά με την αντοχή των ακουστικών σε υγρά ή νερό.

sony-wf-1000xm4-2.jpg.4f9e28c25b420be2fd113ddf30d485eb.jpg

Δεν είναι σίγουρο πότε θα κυκλοφορήσουν τα WF-1000XM4, παρ΄ όλα αυτά η Sony μείωσε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα διατηρούσε μυστικές τις βασικές λεπτομέρειες της συσκευής, από τις 27 Σεπτεμβρίου στις 9 Ιουνίου, όταν και καταχώρησε τα ασύρματα ακουστικά στη βάση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η Sony θα ανακοινώσει ή θα κυκλοφορήσει τα XM4 έως εκείνη την ημερομηνία, αλλά η αλλαγή αυτή υποδηλώνει πως η εταιρεία ενδέχεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά ασύρματων ακουστικών, νωρίτερα από το επόμενο φθινόπωρο.

Τα XM3 συνδύαζαν την καλή ποιότητα ήχου με την ισχυρή ακύρωση ενεργού θορύβου (ANC). Μία από τις λίγες επιλογές ασύρματων ακουστικών που έχουν «γεμάτο» φύλλο προδιαγραφών. Αν η Sony βασιστεί στην προηγούμενη γενιά, ίσως με τα WF-1000XM4 έχει στα χέρια της μία μεγάλη επιτυχία.