Για όσους βρίσκουν μεγάλο το νέο κορυφαίο smartphone της Sony, το Xperia Z, η Ιαπωνική εταιρεία προχώρησε χθες στα αποκαλυπτήρια του Xperia SP, του νέου μέλους της οικογενείας Xperia.

Το Xperia SP διαθέτει αρχικά 4.6' ιντσών τεχνολογίας Mobile Bravia Engine 2, αλλά HD ανάλυση (720 x 1280) και διπύρηνο επεξεργαστή 1.7 GHz της Qualcomm. Το πλαίσιο της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ενώ και η ποιότητα κατασκευής της υπόλοιπης συσκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικό είναι το κάτω κομμάτι της συσκευής όπου είναι διάφανο και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, εμφανίζει διάφορα χρώματα ανάλογα με τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε ή τη μουσική που αναπαράγεται ανάλογα το εξώφυλλο.

 

Υποστηρίζει LTE δίκτυα, NFC και διαθέτει παράλληλα κάμερα 8mp με τον αισθητήρα Exmor RS που υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες. Στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε μια δεύτερη VGA κάμερα για βιντεοκλήσεις Τρέχει την έκδοση Jelly Bean 4.1.2 του Android στα 8gb ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορείτε να αυξήσετε με την αγορά μιας microSD κάρτας.

 

Η Sony αναφέρει ότι το Xperia SP θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων το δεύτερο τρίμηνο σε τρία χρώματα (άσπρο, κόκκινο και μαύρο), με τις πρώτες φήμες να κάνουν αναφορά για τιμή που θα κυμαίνεται περίπου στα €399 - €419.

 

 

 

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/press_release/sony-mobile-adds-two-new-xperia-smartphones-to-its-spring-line-up-bringing-best-of-sony-experiences-to-a-broader-device-range/[/url]']Sony Mobile