Μέσω tweet, η Sony μας ενημερώνει για τις επόμενες συσκευές της σειράς Xperia Z, οι οποίες θα λάβουν την αναβάθμιση σε Android Lollipop, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί η εταιρεία πριν μερικούς μήνες.

Αυτές είναι το Xperia Z1, το Xperia Z1 Compact, το Xperia Z3 Dual και το Z Ultra, τα οποία θα δεχθούν την αναβάθμιση την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα μέσω OTA (over the air). Επιπλέον η Sony ανακοινώνει ότι τα επόμενα μοντέλα που παίρνουν σειρά για την ίδια αναβάθμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι το Xperia T2 Ultra και το Xperia C3.

 

Περισσότερα νέα για τα υπόλοιπα μοντέλα που ανήκουν στη σειρά Xperia Z αναμένεται να μάθουμε «σύντομα» ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των νεωτέρων Xperia Z2 και Xperia Z2 tablet. Πάντως με βάση την προηγούμενη ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρείας, θα πρέπει να σημειωθεί η αλλαγή πολιτικής σε σχέση με τα μοντέλα που θα λάβουν την τελευταία έκδοση του Android αφού μόλις ένα μήνα πριν, η Sony απέκλειε την πιθανότητα το Lollipop να κυκλοφορήσει σε μοντέλα εκτός της σειράς Xperia Z.