Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση της Google η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, νέες φωτογραφίες ενός tablet 10" ιντσών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, που εκτός μεγάλου απροόπτου πρόκειται για το Nexus 10. Η οικογένεια των Nexus ταμπλετών όπως φαίνεται αποκτά νέο μέλος με οθόνη 10.1" ιντσών και ανάλυση 2560x1600 pixels με πυκνότητα pixel 298.9ppi.

Στα ενδότερα θα ενσωματώνει επεξεργαστή Samsung Exynos 5250 με τους πυρήνες του να είναι οι Cortex A15, χρονισμένοι στο 1.7GHz. Χωρίς να έχουμε τα επίσημα συγκριτικά αποτελέσματα φαίνεται να υπερτερεί στις επιδόσεις από το τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro αλλά και από τον A6 της Apple. Επιπλέον η GPU είναι η Mali - T604, η φωτογραφική μηχανή 5MP, ενώ ακόμη η RAM είναι 2GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 16 GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης.

gsmarena_002.jpg

 

Το πίσω μέρος της συσκευής καλύπτεται από μέταλλο και περιλαμβάνει διπλά ακουστικά. Τρέχει την έκδοση του Android 4.2, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πόσο σύντομα θα αποκτήσει την έκδοση Key Lime Pie. Περισσότερες λεπτομερείες και επίσημες πληροφορίες αναμένουμε μέσα από επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

 

Link.png Site: gsmarena.com