Η δεύτερη γενιά του smartwatch της Vivo είναι πιο εκλεπτυσμένη από την προηγούμενη.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Vivo παρουσίασε το πρώτο της έξυπνο ρολόι, το οποίο είχε ένα αρκετά γεμάτο φύλλο προδιαγραφών. Τώρα όμως η εταιρεία, παρουσίασε και επίσημα στην Κίνα το Vivo Watch 2.

Το wearable δεύτερης γενιάς διατηρεί την ελκυστική κυκλική σχεδίαση με οθόνη OLED 466 x 466 pixels μεγέθους 1,43’’, απλοποιώντας τις πιο ογκώδεις γραμμές του προκατόχου του. Έχει μέγεθος 46mm με το σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι να ζυγίζει 47 γραμμάρια. Διαθέτει επίσης αντοχή στο νερό 5ATM.

Εσωτερικά, το Vivo Watch 2 διαθέτει υποστήριξη eSIM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες στην Κίνα να λαμβάνουν κλήσεις και μηνύματα από τον καρπό τους ανεξάρτητα αν έχουν μαζί τους το smartphone. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες streaming μουσικής αλλά και φωνητικές εντολές Jovi. Το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με 2GB αποθηκευτικού χώρου για offline αναπαραγωγή μουσικής, υποστηρίζει NFC ενώ έχει και ενσωματωμένο GPS. Η Vivo ισχυρίζεται επίσης ότι το Watch 2 θα έχει διάρκεια μπαταρίας επτά ημερών, δηλαδή μικρότερη από τις 18 ημέρες του αρχικού μοντέλου.

vivo-watch-2-2.JPG.97a1a01f6662be1fcff8f59ccc93d3fb.JPG

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που αφορούν την υγεία, η Vivo εξόπλισε το Watch 2 με 47 αθλητικές λειτουργίες που καλύπτουν μερικές από τις πιο κοινές δραστηριότητες, έναν αισθητήρα SpO2 για παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα, έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών και άλλες έξυπνες λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου.

Η αρχική τιμή του Vivo Watch 2 θα είναι κοντά στα $204, δηλαδή σε παρόμοια τιμή με την αρχική τιμή της πρώτης γενιάς. Είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 29 Δεκεμβρίου. Θα διατίθεται σε χρώματα Breaking Dawn, Force Black και Silver Wing.

  • Like 2