Η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas εξαγόρασε το Runtastic, φέρνοντας το δημοφιλές fitness tracking app in-house και υποσχόμενη ότι θα “απελευθερώσει την γνώση της στα σπορ” στους 70 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες του.

Χάρη στην συμφωνία, το Runtastic app, που χάρη στην συμφωνία εξαγοράς κοστολογείται στα $220 εκατομμύρια, θα βρεθεί σε όλες τις fitness wearable συσκευές της Adidas, όπως στο miCoach FIT Smart, ενώ η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα smartphones δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών με στόχο να τους προσελκύσει να επιλέξουν τα αθλητικά προϊόντα της, που είναι και ο πυρήνας της επιχείρησης της.

 

Πέρα από το miCoach FIT Smart, η εταιρεία επίσης προσφέρει και το miCoach Heart Rate Monitor που κοστίζει περίπου $33 αλλά και άλλα smartbands και smartwatches.

 

Το Runtastic, είναι δωρεάν στις πλατφόρμες iOS, Android, Windows Phone και BlackBerry, ωστόσο ενδέχεται η Adidas, μετά την εξαγορά να εξετάσει το συνδρομητικό μοντέλο. Βεβαίως υπάρχει και το Runtastic PRO app, που κοστίζει $4,99, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις της εταιρείας.

 

Link.png Site: http://www.slashgear.com/adidas-grabs-runtastic-for-digital-health-push-05395701[/url]/']SlashGear