Το νέο smartwatch της Fitbit έχει την ονομασία Versa, και τρέχει το ίδιο λογισμικό, δηλαδή το Fitbit OS 2.0, με το Ionic, παρόλο που κοστίζει $100 λιγότερα.

Ο σχεδιασμός της κάσας έχει στρογγυλεμένες γωνίες, σε βαθμό που σε ορισμένους θα φέρει μνήμες του Pebble Time Steel (η Fitbit έχει εδώ και αρκετό καιρό εξαγοράσει την Pebble).

Το νέο smartwatch της Fitbit, Versa, υπόσχεται τέσσερεις ημέρες αυτονομίας, με τη μπαταρία να μην απαιτεί περισσότερες από δύο ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Η έγχρωμη οθόνη αφής του υποστηρίζει φωτεινότητα 1000nits ώστε να είναι ευκρινής ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου. 

Το ρολόι είναι αδιάβροχο επίσης μέχρι τα 50 μέτρα και από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει ο αισθητήρας μέτρησης παλμών της καρδιάς –ίδιος με του Ionic- ενώ προσφέρει περισσότερα από 15 λειτουργίες άσκησης. Επίσης προσφέρει πληροφόρηση με μία ματιά για την υγεία και διάφορα στατιστικά στοιχεία για την άσκηση σας σε εβδομαδιαία βάση.

versa-black-black-aluminum-3.jpg.790aaa1b1ca6c952039762d2b0839b52.jpg

Η σύνδεση με το smartphone σας πραγματοποιείται μέσω Bluetooth LE και βεβαίως παρέχετε δυνατότητα να βλέπετε τις διάφορες ειδοποιήσεις σας στο smartwatch. Επίσης διαθέτει built-in storage, επιτρέποντας την αποθήκευση έως και 300 τραγουδιών από το Deezer (σε ΗΠΑ και Ευρώπη) ενώ δεν απουσιάζει και το Fitbit Play. Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με το Ionic είναι η απουσία… GPS. To Fitbit Versa στοιχίζει €199,95 στο online κατάστημα της εταιρείας Fitbit.

GSMArena