Όταν η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε το πρωτότυπο Activité, είχε βάλει στόχο να προσφέρει στους χρήστες έναν όμορφο και κομψό χρονογράφο παρά ένα χοντροκομμένο smartwatch.

Το κόστος του βεβαίως ήταν υψηλό –περίπου $450- για αρκετούς, και έτσι αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην συνέχεια το σημαντικά φθηνότερο Activité Pop με κόστος $150, αντικαθιστώντας ορισμένα ακριβά υλικά με πλαστικό, αλλά διατηρώντας τα χαρακτηριστικά tracking. Τώρα, ανακοινώνει το Activité Steel που δεν έχει πολύ σημαντική διαφορά στο κόστος από το Pop (περίπου $170).

 

Αν και απουσιάζουν ακόμα μία φορά τα ακριβά υλικά (προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι, δέρμα) και διαθέτει πλαστικό λουράκι όπως το Pop, η κάσα του από ανοξείδωτο ατσάλι μαζί με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και το κούμπωμα προσθέτουν πόντους στην κλασική εμφάνιση.

 

Εμφανισιακά πάντως, το καντράν -αν εξαιρέσουμε τον μικρότερο δείκτη που είναι λευκός και όχι πορτοκαλί χρώματος – έχει σημαντικές ομοιότητες με εκείνο του πρωτότυπου Activité, ωστόσο το νέο μοντέλο της Withings διαφέρει ελαφρώς όσον αφορά στις δυνατότητες tracking σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα της εταιρείας. Έτσι, κάνει tracking τα βήματα, τα μοτίβα ύπνου καθώς και πόσους γύρους κάνατε στην πισίνα ενώ επιπλέον είναι αδιάβροχο έως στα 50 μέτρα βάθος. Αφότου γίνει η σύζευξη με το κινητό σας – Android, iOS- και το app Withings Health Mate μπορείτε να βάλετε στόχους, την πορεία των οποίων –ποσοστό %- μπορείτε να παρακολουθείτε χρησιμοποιώντας τον δευτεροδείκτη.

 

Σε αντίθεση με τα περισσότερα –ελαφρώς εξυπνότερα όμως - smartwatches, το Activité Steel λειτουργεί με απλή μπαταρία ρολογιού, και έτσι προσφέρει αυτονομία έως και οκτώ μηνών.

 

Link.png Site: SlashGear