Μία νέα προσθήκη στη σειρά MARQ ανακοίνωσε πρόσφατα η Garmin, το MARQ Commander.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου MARQ Commander, το οποίο θεωρείται «tactical product», είναι ότι φέρει ένα κανονικό πλήκτρο στην κάσα του για την διαγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Με την ονομασία «Stealth Mode», το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χρήστη να σταματήσει άμεσα τον διαμοιρασμό της θέσης GPS του, της ασύρματης συνδεσιμότητας και των επικοινωνιών, ενώ διαγράφει όλα τα δεδομένα που συλλέγονται στη μνήμη.

Αν και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δημιουργήθηκε ειδικά για στρατιωτικό προσωπικό που ζει ή εργάζεται σε ευαίσθητες περιοχές, εντούτοις είναι μία καλοδεχούμενη προσθήκη για όσους έχουν επιφυλάξεις για την αποθήκευση ή τον διαμοιρασμό των προσωπικών τους δεδομένων. Αν και η Garmin δεν δήλωσε ότι κατασκεύασε το συγκεκριμένο smartwatch για στρατιωτικές εφαρμογές, εντούτοις δεν έχει κρύψει στο παρελθόν ότι ο Αμερικανικός στρατός χρησιμοποιούσε τα προϊόντα της για πολλά χρόνια (για πλοήγηση, στην εκπαίδευση κ.ά).

Από άποψη εμφάνισης, το Garmin MARQ Commander είναι ένα all-black wearable με μαύρου χρώματος κάσα και στεφάνι από τιτάνιο με επίστρωση DLC ενώ το καντράν του (που έχει 24-hour ενδείξεις) έχει διάμετρο 46mm. Η οθόνη του προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι. Το κόστος του MARQ Commander είναι $1950.

Garmin-Marq-Commander-1.jpeg.840bcff74149364667df921b003744e1.jpeg

GSMArena

  • Like 2