H Western Digital, ανάμεσα στα προϊόντα της οποίας βρίσκονται οι σειρές σκληρών δίσκων WD Green, WD Red, WD Blue ή WD Black, ανακοίνωσε μία νέα σειρά σκληρών δίσκων που προορίζεται για επαγγελματικές ή και επιχειρησιακής κλάσης εφαρμογές σε κέντρα δεδομένων κ.ά.

Η νέα σειρά σκληρών δίσκων WD Gold σχεδιάστηκε για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων μικρής ή μεσαίας κλίμακας επιχειρησιακών διακομιστών καθώς και rack-mount διακομιστών σε κέντρα δεδομένων.

 

Οι σκληροί δίσκοι της σειράς WD Gold κάνουν χρήση της τεχνολογίας HelioSeal (με ήλιο) και προσφέρονται σε χωρητικότητες έως και 8TB. Σύμφωνα με την Western Digital χάρη στα νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικά η ενεργειακή αποδοτικότητα έχει αυξηθεί κατά 15% με την τεχνολογία HelioSeal να εξασφαλίζει χαμηλότερη κατανάλωση έως και 26%.

 

Η απόδοση τους επίσης (sequential performance) σε σχέση με την προηγούμενης γενιάς σειρά WD Re 4TB παρουσιάζεται αυξημένη κατά 18% ενώ η απόδοση στην τυχαία εγγραφή δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά WD Re 6TB είναι βελτιωμένη έως και 30%. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα μοντέλα WD8002FRYZ (8TB), WD6002FRYZ (6TB) και WD4002FRYZ (4TB).

 

Link.png Site: TechPowerUp