Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει στις 21 Ιανουαρίου το νέο Xiaomi Mi 5, ωστόσο η νέα συσκευή της εταιρείας διέρρευσε, με φωτογραφίες και χαρακτηριστικά από γνωστό online κατάστημα.

Η σελίδα με το προϊόν “κατέβηκε”, ωστόσο μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι για την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του νέου Xiaomi Mi 5 που θα παρουσιαστεί στις 21 Ιανουαρίου.
Το νέο κορυφαίο Xiaomi Mi 5 διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (565ppi) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 4GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 64GB, δεν θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα δυνατότητα επέκτασης). Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα που συνοδεύεται από dual-LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels.

 

Η μπαταρία της συσκευής επιδεικνύει χωρητικότητα 3600mAh. Υποστηρίζονται 4G LTE ενώ διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πληροφορίες ή διαρροές σχετικά με το κόστος της συσκευής.

 

Link.png Site: GSMArena