Η Xiaomi εντυπωσίασε την περασμένη εβδομάδα με την ανακοίνωση του Redmi Note 2 το οποίο πάει σε άλλα επίπεδα τη σχέση τιμής/απόδοσης, με την ανεπίσημη κυκλοφορία του μοντέλου στην Ευρώπη να έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα αν και με ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή.

Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η συσκευή στην Κίνα, είναι οι πωλήσεις 800.000 τεμαχίων σε 12 μόλις ώρες.

 

Ήδη το Redmi Note 2 έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως στο Gearbest με τιμή 155 ευρώ, μια τιμή με την οποία ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει ένα smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, τον τελευταίο οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, τον Helio X10 64bit στα 2GHz, 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Τα παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν αφού επιπλέον το Redmi Note 2 υποστηρίζει συνδέσεις με δίκτυα 3G αλλά και LTE όπως επίσης και την παράλληλη λειτουργία δύο sim καρτών. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13Megapixels ενώ και οι selfies αναμένεται να έχουν πολύ καλή ποιότητα με την κάμερα των 5Megapixel στο εμπρόσθιο μέρος.

 


713d96675bbd146903e8051c24ba81af.jpg

 


Παραδοσιακά, η Xiaomi στηρίζει και αυτό το smartphone της στην πλατφόρμα του Android και μάλιστα στην τελευταία έκδοση, την 5.1 Lollipop, στην επιφάνεια της οποίας υπάρχει το γραφικό περιβάλλον MIUI 7 της εταιρείας. Παράλληλα η Xiaomi έδωσε σήμερα σε ειδική εκδήλωση περισσότερες πληροφορίες για τα κύρια χαρακτηριστικά του MIUI 7 στα οποία διακρίνεται η καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, η πιο γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και ένα πιο φιλικό περιβάλλον για χρήση από παιδιά.

 

Link.png Site: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html[/url]']Gearbest