Υπενθυμίζοντάς μας ότι αποτελεί τον νο1 κατασκευαστή bands στον κόσμο, η Xiaomi φέρνει σήμερα την 8η γενιά του δημοφιλούς της fitness wearable.

Το Smart Band 8 έρχεται αρχικά με σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση, με την εταιρεία να επιθυμεί να δημιουργήσει ένα band το οποίο ο κάτοχός του θα μπορεί να το φορά όλες τις ώρες της ημέρας, είτε στο γραφείο, είτε στο γυμναστήριο. Μάλιστα με μια σειρά από εντυπωσιακά λουράκια τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν πολύ εύκολα και έχουν διαφορετική ποιότητα υλικού, το Smart Band 8 μπορεί να πάρει το ρόλο του κοσμήματος για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Το νέο band έρχεται με AMOLED οθόνη στις 1,62” η οποία προστατεύεται από γυάλινο κάλυμμα CORNING GG3 και περίγραμμα NCVM μεταλλικής υφής, προσθέτοντας στην εμφάνιση και χωρίς να επηρεάζει το βάρος του το οποίο παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση παίζει και η πρόσοψη (watch face) που θα επιλέξετε, με τη Xiaomi να κάνει τη ζωή σας εύκολη με μια συλλογή άνω των 200.

image.jpeg.439dcf385f37d27d28de8592df6c3494.jpeg

image.jpeg.dd5784acf7678ae6f645c06dcea87dea.jpeg

Όπως πάντα, περιλαμβάνει εκατοντάδες λειτουργίες άσκησης και γυμναστικής, όπου αυτή τη φορά ξεπερνάνε τις 150, δίνοντας στον κάτοχό του τη δυνατότητα να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις του κατά την προπόνηση. Για τους δρομείς όπως μας έδειξε η Xiaomi, το Smart Band 8 μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο παπούτσι πολύ εύκολο και σε συνδυασμό με τη λειτουργία Pebble, να καταγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις επιδόσεις σας. Η ίδια λειτουργία επιτρέπει ακόμα αν η στάση του σώματός σας είναι σωστή.

Φυσικά δεν λείπουν άλλα χαρακτηριστικά υγείας που χαρακτηρίζουν όχι μόνο τα προηγούμενα μοντέλα αλλά και ολόκληρη την κατηγορία των bands, όπως δυνατότητα μέτρησης καρδιακών παλμών, SpO2, παρακολούθηση ύπνου ενώ διαθέτει ακόμα και σύστημα καταγραφής και πρόβλεψης του εμμηνορροϊκού κύκλου.

 

Η αυτονομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού με τη μπαταρία των 190mAh, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περίπου 2 εβδομάδες ενώ όταν φτάσει η ώρα για φόρτιση, αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 ώρα, μια σαφής βελτίωση από την προηγούμενη γενιά.

Το περιμένουμε και στη χώρα μας μέσα στον Οκτώβριο σε δύο χρώματα, Gold ή Graphite Black και με τιμή €49,90.

  • Like 4