To Mi Mix της Xiaomi είναι ένα από τα πρώτα smartphone που ξεχώρισαν με το σχεδιασμό τους, όπου η οθόνη καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη, μια «συνταγή» την οποία έχουν ακολουθήσει και άλλοι κατασκευαστές τον τελευταίο χρόνο όπως η Samsung και η LG.

Για το σχεδιασμό του Mi Mix, η Xiaomi συνεργάστημε με τον διεθνούς φήμης Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck, με τον ίδιο να προχωρά χθες στη δημοσίευση ενός βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε το Mi Mix 2, με τον Starck να γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα βρίσκεται και αυτή τη φορά υπεύθυνος του σχεδιασμού της συσκευής. Το βίντεο έχει τίτλο "Mi Mix 2 Conceptual Product Design WIP", με το WIP να σημαίνει ότι το προιόν που εικονίζεται βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

 

 

Σε αυτό βλέπουμε ότι τα περιθώρια του Mi Mix 2 έχουν ελαχιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο κάτω από την οθόνη όπου ήταν και το μοναδικό μέρος στο οποίο είχαν παρουσία στο πρώτο μοντέλο. Η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται και παλι εκεί αν και με πολύ μικρό μέγεθος, ενώ συνολικά η εμφάνιση της συσκευής είναι αρκετά εντυπωσιακή. Για την ώρα πάντως δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο για το Mi Mix 2, πέρα των αναφορών για παρουσία Snapdragon 835 SoC με 6GB μνήμη, AMOLED οθόνη και κύρια κάμερα των 19MP.

 

Λογικά η παρουσίαση της συσκευής θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 

Link.png Site: GSMArena